Vrouw in Techniek

Vrouw in Techniek

Begeleiding en bemiddeling bij omscholingstrajecten

Advies en ondersteuning van Vrouw in Techniek

Ik ben Vrouw in Techniek


Ben je Vrouw in Techniek of wil je Vrouw in Techniek worden?
In 2017 ben ik gestart met Vrouw in Techniek om mensen zoals jij te begeleiden naar een baan in de techniek. Ook al richt ik mij vooral op bedrijven in het MKB betekent niet dat ik je niet verder kan helpen. Sterker nog; ik help je graag een stapje verder. Wil jij je laten omscholen tot een Vrouw in Techniek, neem dan vooral contact met mij op! Ook al heb je nog geen idee waar je moet beginnen. Hoe dan ook, de techniek staat namelijk te springen om mensen zoals jij! Ik heb een prachtig netwerk wat je verder kan helpen. Trajecten richting werk of richting omscholing zijn bij mij voor jou als kandidaat altijd zonder kosten!