Werkgevers

Werkgevers

Gelijkwaardige gesprekspartner

Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

Advies en ondersteuning op het gebied van HR

Werkplekbegeleiding en mentoring

Training op gebied van coaching en gesprekstechnieken

Vertrouwenspersoon

Ik ben werkgever

Uw bedrijf is constant in beweging. 

Als ondernemer wilt u graag doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen. En u vooral richten op een tijdige en kwalitatief hoogwaardige levering van producten aan uw klanten. Tegelijkertijd wilt u graag aangesloten blijven bij de werkvloer en raakt het u als uw mensen vertrekken. Als mede-ondernemer kan ik me voorstellen dat u het lastig vindt om alle ballen hoog te houden. Ondertussen neemt de druk alleen maar toe; een tekort aan grondstoffen en veeleisende klanten met steeds hoger oplopende wachttijden.

Als Vrouw in Techniek help ik u graag met het ontzorgen van taken waar u niet aan toe komt.
Ik help u graag om weer aansluiting te vinden bij uw mensen op de werkvloer; om erachter te komen wat er werkelijk speelt bij uw medewerkers en om in gezamenlijkheid kritisch te kijken naar de werkplekken. Met als doel de juiste mensen op de juiste plek, het binden en boeien van uw personeel en om te voorkomen dat uw mensen een ‘functie elders’ aannemen voor een paar tientjes meer. Dit is waar het om gaat: duurzame inzetbaarheid op de werkvloer en een hoger rendement in uw productie. Mijn werk richt zich op employee retention; dus het behoud van uw medewerkers en dat op de manier en op juiste plek.

Ik kom graag bij u langs om met u te kijken naar uw organisatie; zitten de goede mensen op de juiste plek, is uw HR op orde en wat heeft u nodig om u weer te richten op uw eigen onderneming. Denk hieraan het opstellen en bijstellen van inwerkprogramma’s, het optimaal indelen van uw werkprocessen en het optreden als vertrouwenspersoon binnen uw bedrijf. Ook het voeren van werving -en selectiegesprekken, het opstellen van vacatureteksten en functieomschrijvingen en het opstellen en monitoren van verbetertrajecten zijn slechts een greep van de werkzaamheden die ik op mij kan nemen.